Humans of the HAN 2023, deel 5: archivaris Yvonne van Wanrooij

Welkom in de wondere wereld van de archivaris. Yvonne van Wanrooij neemt je mee in de archieven van de HAN en legt uit waarom zij de leukste baan van deze hogeschool heeft.

Als archivaris werkt ze in een digitale en in een fysieke wereld. Die digitale wereld is bij iedereen wel bekend. De archivaris wil de kijker kennis laten maken met de fysieke archieven en de museale objecten.

Disclaimer! Werkt de video niet? Klik op het zwarte rondje linksonder in het scherm en accepteer alsnog de cookies. Wil je dat niet, bekijk dan de video op Youtube via deze link.

Bekijk Humans of the HAN 2023, deel 4 hier. Die gaat over Huib Boekelman, docent Commerciële Economie Innovation.

Alle reacties (7)

Jacqueline Rutjes

Prachtig, de liefde en passie voor dit vak. Dan maak je de vijfenveertig jaar wel vol. Ze vertelt duidelijk over het verleden en heden. Leuk, dat je dit in het openbaar deelt.

likes Reageer

Erica Koldenhof

Wat een ontzettend leuk filmpje en wat mag de HAN blij zijn met zo'n archivaris!

likes Reageer

Sandra Donker

Wat ontzettend leuk om een kijkje te nemen bij Yvonne. Heerlijk hoe je ons meeneemt in jouw passie over je werk. Geweldig en hou dit vast! Het ziet er ook zo gestructureerd, netjes en gezellig uit. Je denkt vaak bij een archief donker, stoffig en niet inspirerend maar het archief van de HAN en Yvonne zeer zeker niet. Dankjewel dat je ons mee hebt genomen en het geeft mij weer meer inzicht(en).

likes Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *