Crazy 88: HAN-eerstejaars koprollend, zingend en dansend door de binnenstad

Klimmend in lantarenpalen, liggend op straat als een lijk en elkaars benen scherend: gisteren waren HAN-eerstejaars óveral in de binnenstad. Ze deden de getikte opdrachten van de befaamde ‘Crazy 88’-challengelijst.

Dat alle groepjes al vlug dingen aftikten als ‘bouw een menselijke piramide’, of ‘blaas een condoom op’ is logisch. Maar kom maar eens op de radio, maak een selfie met een dromedaris of ga op de foto met de burgemeester. Dat zijn pas de échte uitdagingen, waar dan ook de meeste punten mee te winnen zijn.

“Bouw een menselijke piramide op de Korenmarkt”

Gaat Crazy 88 te ver?
Sommige opdrachten zijn dan weer behoorlijk op het randje, of nét er overheen, zoals ‘at tabasco’, ‘kus de blote billen van een groepslid’ of ‘neem een tattoo’. Gaat dat te ver? Vorig jaar schreef SAM hier een artikel over. Daarin vertelde Lisan dat ze ‘Geen enkel probleem’ op haar enkel liet tatoeëren. Heeft ze daar, nu een jaar later, spijt van? “Nee, absoluut niet”, aldus Lisan. “Het is niet alleen een leuke herinnering aan de intro, maar ook een tattoo die echt bij mij past.”

Vorig jaar liet Lisan een échte tattoo zetten door Crazy 88

Check hier een aantal Crazy 88-foto’s die de eerstejaars maakten.

Alle reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *