Niek Abbes wint SAM Schrijfwedstrijd

Niek Abbes heeft de schrijfwedstrijd van SAM gewonnen met zijn column “Op naar een muisvrije HAN!” Daarmee verdient hij een schrijfcursus naar keuze ter waarde van 525 euro. De column wordt komende vrijdag op de website van SAM en onze socials geplaatst.

Abbes, Marketing- en communicatiemedewerker bij de Academie Financieel Economisch Management, is blij verrast: “Superleuk dat ik gewonnen heb, zeker omdat ik nooit eerder heb meegedaan aan een schrijfwedstrijd. Toen ik het hoorde kon mijn dag niet meer stuk.”

Niek Abbes (foto: Janet Steenhuis)

Muizenplaag
De HAN-er houdt van creatief schrijven. Hij publiceert weleens wat, bijvoorbeeld op LinkedIn. “Voor de Academie Financieel Management verzorg ik onder andere de redactie van de nieuwsbrieven. Zo kwam er vorige week een bericht voorbij van een conciërge over de muizenplaag op Laan van Scheut 10. En ik had net Der Prozess van Kafka uitgelezenMooie inspiratiebronnen voor dit verhaal.”    

Boek schrijven
Enthousiast laat hij weten blij te zijn met de prijs: “Ik ga zeker gebruik maken van de prijs en zoek een leuke schijfcursus uit. Ik ben begonnen een boek te schrijven, en daar zet ik deze cursus graag voor in!”  

Nieks winnende column is hier te lezen!

Alle reacties (1)

Erik Rijpstra

Van harte gefeliciteerd Niek en ben ook heel benieuwd wat je onderwerp wordt voor je boek of wordt het een roman?

likes Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *