(foto: HAN Unexpected)

Waterstoftosti’s en zorgrobots op kennisfestival HAN Unexpected

HAN Unexpected, hét kennisfestival van de HAN, gaat vrijdag 25 maart van start op de Arnhemse campus. Wat je kunt verwachten? Een programma met de focus op drie uitdagingen waar we als HAN voor staan: grenzen verleggen met digitale technologie, het verminderen van CO₂-uitstoot en het verkleinen van sociaaleconomische gezondheidsverschillen.

Behoorlijke ambities waar flink over nagedacht en aan gewerkt wordt door studenten, medewerkers, afgestudeerden en de praktijk. Tijdens HAN Unexpected is meedenken en meewerken gewenst en mag er volop geëxperimenteerd worden. Zoals het eten van een waterstoftosti, het ontmoeten van een zorgrobot en via een VR-simulatie ervaren hoe het is om in gesprek te gaan met een laaggeletterde.

(foto: Plann op Unsplash.com)

Gloednieuw of refurbished?
Maar ook: sta je stil bij je eigen keuzes? Houd je rekening met het milieu? Leef je duurzaam? 
Stel: je bent toe aan een nieuwe telefoon. Ga je dan voor een gloednieuwe, of voor een refurbished exemplaar? SAM gooide er alvast een poll uit op social media onder haar volgers. Wat blijkt? 77 procent gaat liever voor een gloednieuwe telefoon, tegenover 23 procent die een bewustere keuze wil maken. Kortom: er valt nog veel te behalen op dit vlak.

Vol, veelzijdig programma 
Het evenement kickt off met een talkshow onder leiding van Milouska Meulens (bekend van het Jeugdjournaal en Vroege Vogels) en gaat verder met lezingen van gastsprekers, een veelzijdige markt en een wrap up met onder meer een pubquiz.
Benieuwd naar het gehele programma en hoe je je kunt aanmelden? Klik dan hier. Er is ook mogelijkheid tot online deelname.

Alle reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *