SAM viert nieuwe website met winacties voor Drift en Mañana Mañana

Gratis tickets voor muziekfestivals

Door onze site te bezoeken, maak je kans op gratis tickets voor twee populaire festivals: Mañana Mañana en Drift. Meedoen is makkelijk: je hoeft alleen maar een mail te sturen naar sam@han.nl en aangeven voor welk festival je een kaartje wilt. Reageren kan tot en met 3 juni.

Hieronder staat wat meer info over beide festivals:

Mañana Mañana
Datum: 9 – 10 – 11- 12 juni 2022
Locatie: Kasteel Oolde / Laren, Gelderland

Ver weg van de grijze massa en de haastige wereld vind je ontdekkingsfestival Mañana Mañana. Duik vier dagen in de bosjes en kom opgeladen, energiek en als herboren weer tevoorschijn. De natuur is het decor. Rondom Kasteel Oolde in Laren wordt een wonderlijke wereld gecreëerd waar levensgenieters, avonturiers en muziekliefhebbers zich kunnen onderdompelen in een unieke festivalvibe.
Mañana Mañana is uitgegroeid uit tot een feest van stoere rockers, oude hippies, meiden in glitterjasjes, vrolijke gezinnen en goed volk uit de buurt en staat bekend om de ontspannen sfeer onder de bezoekers. Het festival telt zo’n acht verschillende podia waarop, bij elkaar opgeteld gedurende het festivalweekend, circa 120 optredens gegeven worden.
De muziekgenres lopen uiteen van klassiek tot punkrock en van elektropop tot blues.

Tickets kopen

Foto: organisatie Drift

Drift om te dansen
Datum: 11 juni 2022
Locatie: NYMA Nijmegen

We hebben wat in te halen! Deze lente verdrijven we samen de stilte van de Vasim tijdens het tiende Drift Festival in twintig jaar Drift. Van techno tot acid, van house tot disco, van elektro tot ambient. Het belooft een onvergetelijke wederopstanding te worden.
Tickets kopen

Alle reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *