Zin om te zingen? Kom naar de Vocal Pop Scratch!

Op vrijdag 23 juni vindt in de aula van het Techniekgebouw op de Arnhemse campus een Vocal Pop Scratch plaats. De scratch vormt een opmaat naar de kick-off van het allereerste studentenpopkoor van Arnhem, in september 2023.

Zingen in groepsverband
Dit zangevent wordt georganiseerd door stichting Vocal Vibes uit Arnhem, dat tot doel heeft om zingen in groepsverband te bevorderen en promoten. De pop scratch is bedoeld voor iedereen van 18 tot 25 jaar uit Arnhem en wijde omstreken die van zingen houdt of het eens wil uitproberen. Studenten van mbo- en hbo-scholen zoals de HAN, Hogeschool Larenstein, Rijn IJssel, CIOS, maar ook mensen die niet (meer) studeren, zijn welkom. 

Nog geen studentenkoor in Arnhem
Waarom dit initiatief? Volgens artistiek en zakelijk leider Elke Jansen van Vocal Vibes bestaan er studentenkoren en -zanggroepen in alle grote studentensteden maar in Arnhem nog niet. “Hoogste tijd dat we dat ook in Arnhem krijgen.”

De Vocal Pop Scratch vindt plaats in de aula van het gebouw aan de Ruitenberglaan 26 in Arnhem. Het event begint om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur. Deelname is gratis.

Alle reacties (2)

Herman van Deutekom

U hebt natuurlijk helemaal gelijk. Ik bedoel het gebouw aan Ruitenberglaan 26. Ik pas het aan in het artikel. Bedankt.

likes Reageer

Lieneke

Wat is precies "het Techniekgebouw" als ik vragen mag? Op de campus in Arnhem hebben we namelijk 2 prachtige techniek gebouwen. Ruitenberglaan 26 waar engineering-, ICT- en bouwopleidingen gevestigd zijn en Ruitenberglaan 29 waar automotive en andere engineeringopleidingen hun thuisbasis hebben. De aula van "het Techniekgebouw" is volgens mij een term die past bij de HAN van voor de academievorming ;)

likes Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *