Aflevering gemist? Vijf videoportretten van bijzondere HAN-medewerkers

Humans Of The HAN, seizoen 2

Afgelopen maanden presenteerde SAM vijf korte video’s over werk en leven van HAN-collega’s in seizoen 2 van de serie ‘Humans Of The HAN’. Voor de fans en voor wie de afleveringen nog niet heeft gezien: alle vijf delen op een rij, met achtereenvolgens in de hoofdrol: Patrick Spierts, Miriam Zwaan, Nicole Schubert, Huib Boekelman en Yvonne van Wanrooij.

Bekijk hier deel 1 over Partick Spierts van HAN Sport en Bewegen. Hij is de laatste jaren vooral bezig geweest met het welzijn van studenten en muziek voor de ziel. Dat komt onder andere tot uiting in speciale ligconcerten die hij organiseert, bijvoorbeeld in de Nijmeegse Stevenskerk.

In deel 2 zie je Miriam Zwaan in actie, senior studieloopbaanbegeleider bij de Academie International School of Business. Allerlei situaties kunnen de studievoortgang belemmeren, van heimwee tot slachtoffer zijn van ernstig seksueel overschrijdend gedrag.

Nicole Schubert is studentenpastor en docent zingeving. Studenten de gelegenheid geven elkaar te ontmoeten, te onderzoeken wat er van binnen leeft, op verhaal komen, dat is haar missie. Hoe ze dat doet vertelt Nicole in deel 3.

Deel 4: Huib Boekelman. Huib stapte over van de reclamewereld naar het onderwijs omdat hij energie krijgt van het werken met jonge mensen. Een portret van deze docent Commerciële Economie Innovation.

In deel 5 neemt archivaris Yvonne van Wanrooij je mee in de archieven van de HAN en legt zij uit waarom zij de leukste baan van deze hogeschool heeft.

Net als in het eerste seizoen zijn in seizoen 2 alle afleveringen gemaakt door onze videomaker Thomas Lazeroms.

Alle reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *