Die ene student en ik, #10: Frank Vonk

In deze aflevering praat hoofdredacteur Hanneke Sizoo met Frank Vonk, docent en beleidsmedewerker bij de centrale staf van Onderwijs, Onderzoek en Kwaliteitszorg (OOK). Frank herinnert zich de Duitse student Bianca, die bij de start van haar opleiding ging voor ‘Die Eins’. Hoe het loslaten van die ambitie je juist verder kan brengen legt hij uit in deze aflevering. “Ik zou tegen iedereen willen zeggen: volg een les improvisatie. Dat gaat je helpen een plek te vinden.”

Frank Vonk, docent en beleidsmedewerker van Onderwijs, Onderzoek en Kwaliteitszorg

De vorige aflevering van deze podcastserie is hier te beluisteren. Daarin vertelt Bridget Kievits, lid van het College van Bestuur van de HAN, onder meer over mentale gezondheid, een thema dat haar na aan het hart ligt. “Dat gevoel van jonge mensen die zeggen: ‘Ik moet het nú goed doen, anders gaat het helemaal mis’, dat raakt me.”     

Over de podcastserie 
‘Die ene HAN-student en ik’ is een tweewekelijkse podcast van SAM, het journalistieke podium van de HAN. Hanneke Sizoo praat iedere aflevering met een medewerker van de HAN, over een herinnering aan een student die hen raakte of inspireerde. De podcast sluit af met een tip aan een collega.  

Alle reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *