Gelukkig hebben we de foto’s en video’s nog: een terugblik op de HAN Intro!

Tijd voor een herbeleving

Daar was je dan als kersverse eerstejaars op de HAN Intro: slapen in een klamme tent, hossen in de zoveelste polonaise, je shirt vol biervlekken en je keel schor van het blèren. Met een beetje pech of geluk sta je door SAM vereeuwigd op een foto of video, terwijl je nét in een bubbelbal rondrent, van een rodeostier valt of in wc-papier bent gewikkeld.

Benieuwd? Vorige week postte SAM een hele zwik snapshots en reels op Insta. Zoals van de beruchte Crazy 88 in de Arnhemse binnenstad, waarbij studenten als lijk op straat liggen en er links en rechts neptattoos worden geplakt. Of van suppende, surfende en spetterende introkindjes van Sport en Bewegen. De handige lui van Industrieel Product Ontwerpen (IPO) bouwen dan weer een originele fiets. Klik hier om het allemaal te herbeleven!

HAN-Intro: Het Grote Fietsenbouwspel
IPO-studenten: creatief met fietsen (foto: Ralph Schmitz)

Introfeestbeesten
En wat dacht je van het afsluitende introfeest? Het Nijmeegse Goffertstadion barst zowat uit z’n voegen en trilt op z’n grondvesten door de hevig dansende menigte. Onze fotograaf heeft nog altijd een zere vinger van het klikken. Check hier wat hij heeft vastgelegd.

Het ging goed los tijdens het HAN Open Up Festival in het Goffertstadion in Nijmegen (foto: Marcel Krijgsman)

Opening studiejaar
De introweek is niet alleen voor de eerstejaarsstudenten een inspirerende week. Zo gaan veel docenten, medewerkers en HAN-relaties donderdag naar de opening van het studiejaar, in de Nijmeegse Stevenskerk. Daar worden tevens de HAN-prijzen uitgereikt én wordt feestelijk geproost en gesmikkeld op het nieuwe studiejaar tijdens de HAN Parade. Ook daar zijn bewijzen van, klik hier!

Rob Verhofstad, voorzitter van het College van Bestuur, tijdens de opening van het studiejaar (foto: Rob Gieling)

Aan alle nieuwe studenten, maar ook aan alle meerderejaars: succes dit studiejaar! We zien en spreken je hopelijk snel.

Alle reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *