Die ene student en ik, #12: Gerjanne Tiemens

In de twaalfde en laatste aflevering van deze podcastserie praat hoofdredacteur Hanneke Sizoo met Gerjanne Tiemens, docent Communication & Multimedia Design.

Gerjanne denkt soms terug aan die ene student die spontaan het podium opklom om 120 studenten enthousiast te maken voor hun bijdrage aan een grote internationale tentoonstelling in het Arnhemse Sonsbeek Park. “Als je regels aan je laars lapt, loslaat hoe het ‘heurt’, ontstaat er een andere dynamiek.”  

Gerjanne Tiemens (fotostudio Redlab)

Andere afleveringen:
In aflevering 11 vertelt docent HBO-Rechten Gerdjan Kipping over de struggle die studenten tijdens de coronaperiode hadden met eenzaamheid, depressie en werkdruk.
In aflevering 10 een interview met Frank Vonk, docent en beleidsmedewerker van Onderwijs, Onderzoek en Kwaliteitszorg (OOK)

Over de podcast 
‘Die ene HAN-student en ik’ is een tweewekelijkse podcast van SAM, het journalistieke podium van de HAN. Hoofdredacteur Hanneke Sizoo praat iedere aflevering met een medewerker van de HAN, over een herinnering aan een student die hen raakte of inspireerde. De podcast sluit af met een tip aan een collega.  

Alle reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *